paprena pitanja

Danijela bez dlake na jeziku o vjenčanju i Grašinoj nevjeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović otkrila je kako bi se nosila s neočekivanim životnim situacijama.

Papreno je bilo Danijeli Martinović koja se ovog tjedna našla u "Paprenim kuglicama" IN magazina. Pjevačica je kako to obično biva morala odgovoriti na niz škakljivih pitanja. Otkrila je tako Danijela što bi učinila da zna da dolazi smak svijeta, što bi napravila Petru Graši da je nakon 20 godina odluči oženiti, ali i što bi učinila da je prevari.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Da se vrati s puta i u krevetu zatekne Grašu s drugom, Danijela bi reagirala vrlo iznenađujuće. "Rekla bih mu, da vidim kakva nam je cura. Jel' nam zgodna? Mislim, to je u tom trenutku naša cura", kroz smijeh je rekla Danijela.

A neuobičajena reakcija uslijedila bi i kad bi Grašo spomenuo vjenčanje. "Kad bi Grašo počeo inzistirati da se vjenčamo, odmah bih pobjegla iz stana", izjavila je pjevačica.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.  IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene