ostvarili snove

Čvrsto stoje na zemlji: "Vjera nas drži da ostanemo ljudi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bend Pravila igre se na glazbenoj sceni pojavio prije dvije godine. Četvorica mladića ubrzo su počela osvajati top ljestvice i stekla obožavatelje.

Točno dvije godine nakon što su prvim singlom "Nebo na moj strani" osvojili top ljestvice, dečki iz grupe Pravila igre u rukama ponosno drže svoj istoimeni album prvijenac.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

"Osjećaj je fenomenalan, neopisiv jer smo uspjeli u dvije godine napokon zaokružiti jednu cjelinu i objediniti prvih 8 pjesama plus dvije dodatne", ponosno govore dečki. 

Nebo je stalo na njihovu stranu. U dvije godine postojanja postigli su ono o čemu su sanjali. Svojim pop-rockom osvojili su srca publike, osobito tinejdžerica, no unatoč popularnosti ovi mladići čvrsto stoje na zemlji.

"Jedan zbog glavnih razloga zbog kojih se nije dogodilo ništa takvo je upravo vjera. Ona me čvrsto drži na zemlji i to mi pomaže da ostanem maksimalno čovjek", govori Marko. 22-godišnji pjevač Marko ponosno ističe da je veliki vjernik. Osim u Pravilima igre, pjeva i sklada duhovnu glazbu u evangelističkoj skupini "Duhovni kutak":

"Vjera mi znači najviše u životu i vjera je centar mog života, zato što u nekim trenucima u životu kad mi je bilo teško samo kroz vjeru pobijedio sve te teške situacije."

A u videospotu za novu pjesmu "Ako" ugostili su legendarnog Željka Mavrovića.

"Odlučili smo da bi možda bilo fora napraviti nešto malo drugačije, da bude takozvano preneseno značenje bolne ljubavi i došli smo do tog rezultata da bi bilo fora jedan takav spot napraviti  i svakako nam je falila jedna karika velika, a to je jedan mentor, jedan guru cijele te priče i tu nam je odmah izbor pao na Željka Mavrovića", objašnjavaju dečki.

A da je u zdravom tijelu, zdrav duh, znaju i sami. Za dobar izgled i fizičku spremu, zadužen je osobni trener, klavijaturist Marko. "Nije da me baš uvijek slušaju bez pogovora. Moj zadatak je biti motivator u tom segmentu  i mogu reći da sam zadovoljan jer sve bolje i bolje to ide. U početku su otpori bili veći", sjeća se Marko.

Pravila igre spremna su za predstojeću veliku turneju "Radijsko srce" u 14 gradova diljem Lijepe naše. "Nadamo se da nas ništa neće zaustaviti. U svakom slučaju, ali definitivno ono što je najbitnije je da obožavamo i volimo ono što radimo, i to nam je najveća sreća!", zaključuju dečki iz benda.

Što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene