Radijsko srce

Pravila igre oduševila male Bjelovarčanke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pravila igre oduševili su brojne obožavateljice live nastupom na jednoj od bjelovarskih gradskih terasa.

Ususret prvom koncertu glazbene turneje Radijsko srce, dečki iz Pravila igre oduševili su brojne obožavateljice live nastupom na jednoj od bjelovarskih gradskih terasa. Nakon svog prvog hita Nebo na mojoj strani, u akustičnoj izvedbi predstavili su novi singl, pjesmu "Ako", te završili s pozivom na ljubav u pjesmi "Zagrli me".

Pogledaj i ovo In Magazin: Tina Hocenski Penezić i Ivan Penezić - 6 umalo nije stigla do oltara Svadba s Djedom Božićnjakom i bez prvog plesa: Otkrivamo detalje neobičnog vjenčanja našeg glazbenika!

Zagrljaja je bilo i nakon svirke, jer su mlade Bjelovarčanke iskoristile ovu jedinstvenu priliku za fotografiranje sa svojim glazbenim idolima, te prikupljanje autograma. Iako je riječ o relativno mladom bendu, koji je u dvije godine postojanja u domaćim okvirima zabilježio nezapamćen uspjeh, Pravila igre podjednako vole i mlađe i one nešto starije generacije, pa su neke od srednjoškolki autograme tražile i za svoje profesorice.

Turneja "Radijsko srce" kreće koncertom koji se 1. travnja održava u Bjelovaru. Slijede Sisak, Biograd na moru, Karlovac, Požega, Pula, Rijeka, Osijek, Virovitica, Gospić, Varaždin, Zagreb i Split. Turneja krajem svibnja završava humanitarnim koncertom u gradu iznenađenja, a održava se pod pokroviteljstvom HURIN-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene