TEORIJE OBOŽAVATELJA

Zbog ljubavi lažirao smrt: Postoji dovoljno jak dokaz da je živ?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema nekim teorijama zavjere neki su vlastitu smrt lažirali zbog ljubavi, a neki zbog tereta slave na svojim leđima.

Danas se mnogi fanovi teško mire s činjenicom da su njihovi idoli napustili ovaj svijet. Mnogi od njih život su izgubili u najboljim godinama pa nije ni čudo da su obožavatelji diljem svijeta počeli kovati teorije zavjere. Neke od njih su pomalo smiješne, neke zastrašujuće, a neke čak i bizarne.

Pogledaj i ovo Priscilla i Elvis Presley - 1 ovo se ne propušta! Povratak Kralja rock 'n' rolla zahvaljujući virtualnoj stvarnosti: "Bit će to slavlje Elvisova života!''

Elvis Presley živi na Bermudima?

Američki pjevač, poznat kao i "Kralj Rock and Rolla" rođen je 1935. godine. Počeo je pjevati s 13 godina. Prvu pjesmu snimio je kao rođendanski dar za majku, a svoju prvu ploču snimio je 1954. godine. Najuspješnije razdoblje bilo je od 1960. do 1975. u kojem je izdao 52 ploče, a više od 600 milijuna ih je prodao. U travnju 1977. Elvis je doživio srčani udar, ali nastavlja živjeti načinom života kao i dotad. Četiri mjeseca kasnije pada u komu zbog velike količine droge u organizmu, a oživljavanjem liječnici mu nisu mogli spasiti život. Jedna od teorija zavjera je ta da kralj Rock and Rolla nije umro, nego je odletio na Bermude, jer mu je dosadila slava, a to je izrečeno uz obrazloženje da je crni helikopter sletio na imanje Graceland.

Smrt Paula Walkera je inscenirana?

Američki glumac rođen 1973. godine. Svi ga poznajemo po ulozi u filmu "Brzi i žestoki" u kojem je i stekao svoju veliku slavu. Diplomirao je maritimnu biologiju, a svoju karijeru na televiziji započeo je s dvije godine kada je debitirao za pelene Pampers. Značajnije uloge dobivao je nakon 1987. godine. Paul s djevojkom Rebeccom ima kćer Meadow Rain Walker, a svoj život nesretno je izgubio 2013. godine u automobilskoj nesreći.  Njegovu smrt obožavatelji su smatrali namjernom, odnosno namještenom. Razlog tome, kako kažu, je to što je popularnost filma "Brzi i Žestoki" počela padati, pa su njegovom smrću "udahnuli novi život".



Princeza Diana u dogovoru s medijima?

Rođena u Engleskoj, poznata pod imenima Lady Di, prva supruga Charlesa, princa od Walesa. S dvanaest godina starijim Charlesom, udala se 1981. godine, a vjenčanje su prenosile 74 TV stanice širom svijeta.  Nažalost, razvodom braka 1996. godine, izgubila je dio titule te je ostala velška princeza. Diana ulazi u vezu s 42-godišnjakom Emadom, sinom egipatskog milijunaša Mohammeda Al Fayeda, kojeg je upoznala na ljetovanju u Francuskoj. U kolovozu 1997. poginula je u automobilskoj nesreći u Parizu. Nakon njezine smrti započinju priče da je lažirala svoju smrt kako bi izbjegla stalnu izloženost medijima.
Druga teorija govori kako se princeza dogovorila s medijima, oni će dobiti ekskluzivnu priču, a ona slobodu.

Kurt Cobain zbog ljubavi lažirao smrt?

Američki glazbenik Kurt Cobain, gitarist grupe Nirvana, rođen je 1967. godine. Bend Nirvanu osnovao je 1985. s prijateljem Kristom Novoselicem u rodnome gradu. Izlaskom hita "Smells Like Teen Spirit", sa svog drugog albuma, postali su vodeći bend Generacije X. Pažnju koju je dobivao njemu je bila neugodna i frustrirajuća, tvrdio je da se njegove poruke krivo tumače u javnosti. Zadnjih godina Kurt Cobain borio se s heroinom, bolestima i depresijom. Mediji su na njega i njegovu ženu vršili pritisak, a nađen je mrtav 1994. godine. Uzrok smrti bilo je samoubojstvo koje je počinio sačmaricom. Teorija zavjere u njegovom slučaju je ta da je lažirao smrt kako bi pobjegao od problematične ljubavi s Courtney Love. Kako u javnost nije izašla niti jedna fotografija s mjesta zločina, obožavateljima je to bio dovoljno jak dokaz da nije umro.



James Dean unakažen od nesreće toliko da lažira svoju smrt?

James Dean, američki glumac koji je bio simbol buntovne mladosti iz '50-ih godina. Svoju karijeru započeo je 1950. godine na televiziji, a na filmovima tek 1953. 1955. godine, krajem snimanja James je poginuo u automobilskoj nesreći, a svojom smrću utjelovio je status kultne ikone filma i kulture dvadesetog stoljeća. Prema teorijama zavjera, James je preživio, ali s teškim ozljedama, koje bi navodno dovele do pada gledanosti. Međutim, na neki način ova teorija "drži vodu". Postojala su dva svjedoka smrti. Dok je prvi svjedok misteriozno nestao s vrećom novca i odbio svjedočiti, tvrdnja drugog bila je ta da je James Dean sjedio na suvozačevom mjestu, a ne vozačevom, kako je bilo rečeno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene