Neizmjerna sreća

Veliko slavlje u kraljevskoj obitelji: "Život se mijenja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Raskalašena manekenka udajom za princa posvetila se mirnom obiteljskom životu.

Švedski princ Carl Philip i bivša manekenka Sofia Hellqvist uskoro će po drugi puta postati roditelji. Sretna vijest i službeno je potvrđena iz kraljevske palače.

Pogledaj i ovo showbuzz slavi se na veliko Sreća na dvoru: Stigla još jedna beba u kraljevsku obitelj!

"Izuzetno smo sretni što s vama možemo podijeliti sretnu vijest, a to je će maleni princ Aleksandar dobiti brata ili sestru. Radujemo se dolasku bebe i proširenju naše obitelji", stoji u službenom priopćenju švedske kraljevske obitelji. Spol djeteta još se uvijek ne zna, a još jedna kraljevska beba na svijet bi trebala stići u rujnu.

Princ Carl Phillip i princeza Sofia u bračnu luku uplovili su 2015. godine na raskošnoj ceremoniji. Nakon nepunih godinu dana na svijet je stigao njihov prvi nasljednik. "Kad dobijete dijete cijeli život vam se mijenja. Aleksandar je jako sladak", otkrila je Sofija u jednom intervjuu.

Inače, Sofija je prije udaje za princa bila pod povećalom javnosti zbog burne prošlosti sadašnje princeze. Bila je poznata kao golišavi model, a sudjelovala je i u reality showu 'Paradise hotel'. Prije no što je počela hodati s princom, vodila je prilično raskalašen život. Fotkala se polugola za švedski muški magazin 'Slitz', za vrijeme studija u New Yorku bila je u središtu medijske pažnje nakon strastvenog poljupca s američkom porno glumicom Jennom Jameson, a švedskog princa upoznala je u klubu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene