ZBOGOM JOANIE

Preminula poznata glumica iz popularne američke serije "Sretni dani''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Erin Moran preminula je u 57. godini života.

U 57. godini preminula je američka glumica Erin Moran, javlja CNN. Bolničari su je pronašli nakon hitnog poziva. Uzrok njezine smrti još nije poznat. Erin je svjetsku slavu stekla u popularnoj američkoj seriji "Sretni dani" koja se emitirala od 1974. godine. Erin Morgan je svoju karijeru počela kada je imala samo 14 godina te je bila najmlađa osoba na setu. Tumačila je ulogu Joanie Cunningham, Richijevu sestru  kojeg je glumio Ron Howard.

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina

Upravo se Ron među prvima oprostio od Erin putem društvenih mreža. ''Tako tužna vijest. Počivaj u miru Erin. Pamtit ću te po tome što si naše scene na snimanjima činila boljima i nasmijavala nas'', napisao je Ron.

Putem Twittera od Erin oprostio se i Henry Winkler koji je glumio Fonza. ''Oh Moran, asad ćeš konačno dobiti mir koji si toliko jako priželjkivala na Zemlji.'',napisao je.

Bliska prijateljica Erin Murphy, koja je tumačila ulogu Tabithe u seriji ''Bewitched''' također se oprostila od drage Erin. ''Tužna sam što moram podijeliti vijset da je moja draga prijateljica Erin moran preminula. Počivaj u miru, draga djevojko''.

Osim što se glumila u "Sretnim danima", pojavila se i u seriji "Ubojstvo, napisala je".
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene