Super žena

"Bože da li je ovo moguće?": "Lebdeća" Nina ostavila fanove u čudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Ovo je moj odmor za dušu i tijelo", poručila je Nina uz sve samo ne običan video.

Nina Badrić opako se priprema za ljeto. Pjevačica već mjesecima naporno trenira i radi na svojoj liniji, a nerijetko o tome i obavještava svoje pratitelje na društvenim mrežama. Posljednji Ninin video s treninga izazvao je čuđenje mnogobrojnih fanova. Naime, na njemu Nina izgleda kao da lebdi.

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

"Ovo je moj odmor za tijelo duh i dušu. Dok radimo na formi (ljeto će brzo) radimo i na disanju. Moj omiljeni način vježbanja", napisala je Nina i ostavila bez teksta.

 

Ovo je moj odmor za tijelo duh i dušu.Dok radimo na formi (ljeto ce brzo) radimo i na disanju.Zipamo se i iznutra @anamarijapbs Moj omiljeni način vježbanja #minibikini #badricubadic

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Pratitelji su joj poručili da je super žena, a neki su se zapitali i kako joj je ovo uspjelo. "Bože, da li je ovo moguće? Savršeno", "Pomislila sam da je neki trik, fora", "Prvi put vidim. Što je ovo?", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod videa. Ipak, da vam ne zadajemo glavobolje otkrit ćemo vam da Nina Badrić zapravo leži na traci i drži balans. Dakle, ništa od super moći ako ste na to uopće pomislili.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene