Smijeh do suza

Mateo Kovačić na piku suigrača:" Kakav si jockey postao u Londonu, di si konja parkirao?"

Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Mateo Kovačić i Luka Modrić (Foto: Instagram) Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Mateo Kovačić objavio fotografiju s londonskih ulica i pokazao zanimljiv modni stil.

Supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić poznata je po čestim objavama fotografija na društvenim mrežama, na kojima spremno pozira na ulicama svjetskih metropola.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

A čini se kako se Mateo ugledao na svoju lijepu suprugu i objavio na Instagramu fotografiju snimljenu u Londonu, koje se ne bi posramili ni najpoznatiji svjetski influenceri i blogeri.

Fotografiju su komentirali Mateovi obožavatelji ali i suigrači koji su se odlučili s njime našaliti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

"Kakav si Jockey postao u Londonu, di si konja parkirao?", pitao je Vedran Ćorluka Matea u komentarima i nije bio jedini. Oglasili su se i Luka Modrić, Dejan Lovren, Lucas Vasquez i Danny Drinkwater, svi kako bi prokomentirali Mateov modni stil.

Naravno, komentari su sve zabavili i nasmijali do suza. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene