obara s nogu

Ona je žena zmaj! U 74. godini snimila kampanju za donje rublje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša manekenka i glumica Lauren Hutton i u 74. godini izgleda sjajno.

U zadnjoj kampanji za donje rublje modnog kreatora Calvina Kleina slavi se ljepota žena od 18. do 73. godine, a pred kameru redateljice Sofije Coppole stala je i sedamdesettrogodišnja Lauren Hutton, nekadašnja manekenka i glumica.

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća Hutton je bila velika manekenska zvijezda, prepoznatljiva po razmaku među prednjim zubima, a okušala se i u glumi. U filmu "Američki žigolo" partner joj je bio Richard Gere. Kampanjom donjeg rublja za brend Calvin Klein ponovo se vratila u manekenske vode, a nedavno je u Milanu, zajedno sa Gigi Hadid nosila reviju za modnu marku Bottega Veneta.

U službenom crno-bijelom videu kampanje, objavljenom prije nekoliko dana, osim Lauren se pojavljuje još šest žena koje je Sofia odabrala: Kirsten Dunst, Rashida Jones, Laura Harrier, Maya Thurman-Hawke (kći Ume Thurman i Ethana Hawkea), Nathalie Love i Chase Sui Wonders.

U kratkim videima one prepričavaju zabavne i romantične događaje iz svog života. Iako u kampanji i dalje prevladavaju mladi i mršavi modeli, ovaj potez označava još jednu promjenu za brend otkako je njegovo vodstvo preuzeo kreativni direktor Raf Simons. Američki brend trudi se uključiti ljude iz različitih kultura, demografskih grupa starosne dobi i etniciteta pružajući sveobuhvatniji pogled na američku kulturu. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene