NA PRVOM SPOJU

Policija im upala usred seksa: ''Bilo je bizarno i čudno''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bila je to situacija koju će pamtiti do kraja života.

Glumački par Kurt Russell i Goldie Hawn zajedno su 34 godine, a tijekom svoje veze doživjeli su brojne zanimljive trenutke za pamćenje. Jedan od njih dogodio se na početku njihove veze, a bio je obilježen policijskim upadom, otkrio je Russell u jednom televizijskom gostovanju.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Naime, tijekom seksa na njihovom prvom spoju u sobu upala policija otkrio je 66-godišnjak. ''Gledali smo film nakon čega smo otišli na plesnjak. Odlično sam se zabavljao s njom i zaključili smo kako ne želimo da noć završi pa smo otišli u kuću koju je nedavno kupila kako bi je renovirila. Završili smo na katu, razgledavali imaginarni namještaj u imaginarnoj spavaćoj sobi i odjednom smo se, vrlo realistično, seksali, kad nam je upala policija'' otkrio je Russell, prenosi Just Jared.

Policajci su mislil da se radi o provali jer su morali provaliti u kuću da bi ušli budući da je u tijeku bilo renoviranje. '' Bilo je bizarno i čudno", zaključio je Kurt.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene