sve za ljepotu

Sprema se opet pod nož? Ivana otvoreno o estetskim zahvatima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Banfić u IN magazinu otkrila je u koga je bila zaljubljena s estrade, ali i da li bi otišla pod nož pred kamerama.

U ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom" gostovala je Ivana Banfić. Pjevačica je tijekom emisije sudjelovala i u novoj rubrici "Vrući stolac" u kojoj je morala odgovarati na pitanja obožavatelja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Odgovarajući na pitanja Ivana je tako otkrila koji joj je bio najneugodniji trenutak u karijeri, kada se prvi put poljubila, ali i je li bila zaljubljena u kolegu s estrade.  "Bilo je tu simpatija", kazale je pjevačica, a na inzistiranje voditelja da kaže inicijale osobe Ivana je rekla D.D. Mia Kovačić tako je na prvu zaključila da se radi o Dini Dvorniku, na što se Ivana samo nasmijala ne želeći dati potvrdu.

Progovorila je Ivana i o estetskim zahvatima. Na pitanje da li bi se ikada podvrgnula estetskim operacijama pred kamerama Ivana je prvotno odgovorila da ne bi nikada, no ubrzo se predomislila i izjavila "lažem".

Dotakla se i ljubomore na estradi. "Naravno da sa bila ljubomorna na kolegice. To je na estradi normalno. Ali tek kasnije kad vidiš u nekome dobre stvari onda u tome vidiš i svoju kvalitetu, ali si to ne priznaješ. Sada znam to, ali prije 20 godina to nisam znala", izjavila je Ivana.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.  IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene