Dan planeta Zemlje

Golišava Gisele: U oskudnom izdanju počastila fanove vrućom čestitkom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljepotica je ovom čestitkom razveselila svoje mnogobrojne fanove.

Atraktivna manekenka Gisele Bundchen i dalje oduzima dah iako više ne šeće modnim pistama. Brazilska ljepotica posvetila se majčinstvu, ali i aktivnosti u očuvanju okoliša. Gisele je ''ujedinjena'' s prirodom, a to redovito i pokazuje fotkama na Instagramu.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Pogledaj i ovo Tom Brady i Gisele Bündchen šuška se, šuška... Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi 20 godina mlađu misicu? Ona mu je javno izjavila ljubav, no postoji jedan problem!

Povodom Dana planeta Zemlje, lijepa Gisele je objavila fotku na kojoj je u jednoj zanimljivoj pozi i to na pješčanoj plaži.

U minijaturno kupaćem kostimu, s osmjehom na licu i raširenih ruku ''pozdravila'' je prirodu. ''Sretan Dan planeta Zemlje! Bože, blagoslovi našu divnu Majku Prirodu'', napisala je ispod fotografije.

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Razveselila je tako Gisele svoje vjerne obožavatelje na društvenim mrežama. '' Predivna'', ''Prekrasna mlada dama. Predivna lokacija koja je još ljepša s tobom na fotki'', Inspiriraš nas. Zbog tebe sam ponosna što sam žena ''pisali su brojni pratitelji.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene