Potresna ispovijest glumca

Zbog razvoda ga je zvao i predsjednik, kokain je uzimao svaki dan, a onda je shvatio da tako više ne može

Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Kimberly Buffington (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) +1 Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Galerija

Dennis Quaid na vrhuncu slave proživljavao je neke od najtežih dana u životu i pokušavao se boriti s ovisnošću o teškim drogama.

Holivudski glumac Dennis Quaid progovorio je o najtežim danima u životu i vrhuncu ovisnosti o drogama s kojom se borio, periodu u kojem je svakog dana konzumirao čak dva grama kokaina.

Pogledaj i ovo Monica Lewinsky Mnogi su se iznenadili! Svijet je zna kao najpoznatiju ljubavnicu predsjednika, a sad je objavila svoje najnovije fotografije i svi su u nevjerici!

U iskrenom intervjuu Dennis je progovorio o lošim navikama iz prošlosti i o trenutku u kojem je sam sebi odlučio pomoći i prijaviti se na odvikavanje.

64-godišnji glumac priznao je kako je kokain uzimao svaki dan u trenucima vrhunca slave 80-ih godina, kada su se čak i honorari za snimanje filmova, osim u novcu, isplaćivali u znatnim količinama opojnih sredstava.

Dennis je tonuo sve dublje i dublje u svoju ovisnost i pokušavao je prestati drogirati se, no bezuspješno.

"Volio sam kokain. Volio sam izlaziti van. No imao sam to jedno iskustvo, u svom nesvjesnom stanju, u kojem sam samog sebe vidio mrtvog i kako gubim sve za što sam radio cijelog života. Nakon toga sam odlučio otići na odvikavanje", ispričao je Dennis u intervjuu za The Sunday Times.

Uz kokain, bio je ovisan i o alkoholu, no trijezan je posljednjih deset godina.

"Počeo sam piti ponovno jer alkohol nikad nije bio moj problem. Nikad se nisam volio osjećati pijano. Uzeo bih kokain i nakon toga bih popio alkohol samo da se umirim", izjavio je.

Stoga nije čudo da je odlučio krenuti iznova. Propala su mu tri braka, posljednji s agenticom za nekretnine iz Texasa Kimberly Buffington, nakon što su zajedno proveli 14 godina.

"Mislim da ti razvod zapravo oduzima vlastiti identitet. Nešto poput smrti. Jer tvoj je identitet umotan u vezi s nekim i ako ta veza prestane postojati... tko si ti?" pita se glumac.

No niti jedan Dennisov razvod nije izazvao toliko zanimanje javnosti kao onaj s glumicom Meg Ryan jer 90-ih godina upravo su oni bili jedan od zlatnih holivudskih parova.

Razvod je čak komentirao tadašnji predsjednik SAD-a Bill Clinton.

"Kada je objavljena vijest da smo se Meg i ja razveli, nazvao me iz aviona. Nalazio se negdje iznad Atlantika, baš nakon što su pregovori s Palestinom propali. Ne znam kako me pronašao, ali uspio je. Htio mi je samo reći da misli na mene", otkrio je Dennis.

On i Bill postali su prijatelji nakon što je glumac bio pozvan na državnu večeru održanoj u čast španjolskog kralja. Billova supruga Hillary jednom je prilikom bila izvan grada pa je on odlučio pozvati Dennisa na partiju golfa za vikend.

"Bili smo samo on i ja. Igrali smo golf, vozili se u predsjedničkoj limuzini i svratili na sendviče. S vremenom sam ja postao sve bolji u golfu, ali njega nitko nije mogao nadmašiti. Bio je najpametniji čovjek kojeg sam sreo i jako drag prema meni", izjavio je Dennis.

Nakon razvoda bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima, a roditelji su danas 26-godišnjeg sina Jacka.

"Imao sam 38 godina kada je on rođen. I tada sam shvatio da mi je život gotov. Više si nisam mogao dopustiti nikakva izlete i iskustva bez grižnje savjesti. Možda malo pretjerujem, ali postao sam tada odgovoran za nekog drugog na ovom svijetu i to će zauvijek biti tako. Pa i moja se majka dandanas brine za mene", zaključio je glumac.

Osim Jacka, Dennis je otac osmogodišnjim blizancima Thomasu Booneu i Zoe Grace, koje je dobio s posljednjom suprugom Kimberly.

"To je bilo durgačije. Dobio sam ih dvoje u jednom trenutku. Dobra je strana priče da automatski imaju prijatelja za igru, a teža je strana da sve moraš raditi dvostruko", opisao je čari svog roditeljstva.

Danas više ne planira imati djece, ali ne odustaje od potrage za novom ljubavi. Tako je trenutno u vezi s 32-godišnjom francusko-kanadskom manekenkom Santom Auzinom.

"Upoznao sam Santu brzo nakon prekida s bivšom suprugom. Odlučio sam biti sam, ali dogodila se ljubav", priznao je Dennis, koji je, čini se, loše dane ostavio daleko iza sebe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene