Prvi put viđene skupa

Ove su fotografije konačni dokaz da glumica nakon tri propala braka ljubi srpsku stilisticu?

Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore ljubavnu je sreću nakon tri propala braka odlučila potražiti u zagrljaju žene.

Početkom studenog pojavile su se glasine o tome da je holivudska glumica u vezi sa srpskom stilisticom.

Pogledaj i ovo Demi i Freddie Moore (Foto: Profimedia) Dobrodošli u Hollywood Glumica očajno želi rasprodati knjigu, pa piše i o tome kako je prvog supruga varala dan prije svadbe

Riječ je o 55-godišnjoj Demi Moore, koja je, čini se, ljubavnu sreću nakon tri propala braka odlučila potražiti u zagrljaju druge žene.

Podsjetimo, s prvim suprugom Freddyjem Mooreom u braku je provela pet godina, ali prezime je zadržala. Bruce Willis postao joj je suprug 1987. godine, a rastali su se 2000. godine te zajedno imaju tri kćeri.

S 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom Demi je provela ukupno devet godina, a bliski izvori tvrde da ju je razvod potpuno slomio.

No čini se kako je glumica već dvije godine u sretnoj ljubavnj vezi, i to sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom.

Par je prvi put viđen zajedno prošle godine u Beogradu, a šuška se kako već žive zajedno te zajedno odgajaju Mašinu kći Rumi koja ima dvije godine. Navodno je stilistica prošli Božić proslavila s Demi i Bruceom, s kojim je glumica ostala u vrlo prijateljskim odnosima.

A djevojke su sad s malenom Rumi viđene u ležernoj šetnji i kupovini igračaka u Los Angelesu te se nije moglo ne primijetiti koliko je Demi bliska s malenom.

"Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu vidjeti u šetnji Los Angelesom", otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail, no Demi o svemu mudro šuti, kao i njezina navodna djevojka.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 1 Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 2 Denis Barta i njegov otac (Foto: Supertalent) - 3 +0 Denis Barta (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Pogledajte emotivnu reakciju oca Denisa Barte na direktan plasman njegova sina u finale showa

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Senzacionalno otvaranje Supertalenta: Maja je ponosna jer je ovo malo čudo baš ona odabrala
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene