Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ideje vrijedne širenja

U Svetom Ivanu Zelini održava se treća po redu TEDx konferencija

TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR)
TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) PR
Aktualno Galerija TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR +0 TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Galerija 1/4 >>
U Svetom Ivanu Zelini biti će održana treća TEDx konferencija.

Treći po redu TEDxSvetiIvanZelina pod sloganom "Make a change, make it local" bit će održan 27. listopada. Riječ je o konferenciji koja će se održati s početkom u 17.00 sati u dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta u Svetom Ivanu Zelini.

Pročitajte i ovo Poruke na Putinovoj konferenciji godišnja konferencija Ogroman gaf tijekom Putinova obraćanja! Iza njega se pojavile bijesne poruke Rusa Slika nije dostupna U nekoliko minuta Razmjena ideja na TEDX-u

Na konferenciji, koja će se održati po TED načelima, moći će se čuti govori iz različitih interesnih sfera, a svoje će priče ispričati zanimljivi govornici - voditelj orkestra LADO Alan Kanski, poduzetnica Gordana Puhelek, lifecoach Kristina Smolić Lerš, diplomirana ekonomistica Marija Kušić, sportski fizioterapeut Marko Žigrović, pročelnica odjela Tehničkog veleučilišta u Zagrebu Jana Žiljak Gršić, bodybuilder Stjepan Ursa, a mladi glazbenik Martin Kosovec izvesti će jednu glazbenu točku.

TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR

TED je neprofitna organizacija posvećena širenju i promoviranju ideja vrijednih širenja. Prva TED konferencija održana je 1984. godine kako bi se ljudi iz područja tehnologije, zabave i dizajna (otuda i naziv TED – Technology, Entertainment and Design) okupili i podijelili svoje životne priče kroz koje bi podijelili svoje misli i ideje.

Od te 1984. godine na TED konferencijama sudjelovali su neki od najvećih mislilaca svijeta, kao što su Bill Clinton, Steve Jobs, Sergey Brin, Larry Page, Gordon Brown i Al Gore.

Od 2009. godine TED daje licence trećim stranama za organiziranje samostalnih TEDx događaja.

TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR

Cilj TEDxSvetiIvanZelina opisan je već u samom sloganu eventa – cilj je čuti iskustva članova lokalne zajednice i šire, te proširiti ideje koje su vrijedne širenja i potaknuti lokalnu zajednicu na djelovanje.

Ulaz na konferenciju je besplatan. Karte za event dostupne su putem sustava Entrio (https://www.entrio.hr/event/tedxsvetiivanzelina--5518) te prijavom na Facebook stranici ili prijavom na e-mail tedxsvetiivanzelina@gmail.com.

Više informacija i detalja možete pronaći na web stranici https://www.ted.com/ , te na Facebook stranici TEDxSvetiIvanZelina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene