13859
13859
13859
13859
13859

Pivovara: 'Ovo je tužan dan i gubitak za sve nas'

  • , 20.03.2007., 18:25
  • Autor:
  • komentara

- Primili smo vijest da je preminuo Zdravko Martinović. Željela bih osobno kao i u ime Karlovačke pivovare izraziti najdublju sućut obitelji i prijateljima g. Martinovića, napisala je u priopćenju obitelji Martinović Monique Peters, Predsjednica uprave Karlovačke pivovare. Pivovara se tako udostojila obratiti obitelji tek nakon što je nesretni Martinović umro.

 
 
 
 
Čekaju se nalazi obdukcije
Čekaju se nalazi obdukcije

Pismo žaljenja obitelji Martinović uručila su dvojica djelatnika Karlovačke pivovare.

U priopćenju dalje stoji:

- Karlovačka pivovara također osjeća gubitak cijenjenog kolege. Zdravko Martinović je 33 godine radio u Pivovari. Otišao je u mirovinu 1999. godine i mnogi ga se kolege još uvijek rado sjećaju.

- Ovo je tužan dan i veliki gubitak za sve nas. Obitelji i prijateljima želim puno snage za suočavanje s ovim gubitkom, dodala je Monique Peters.

Pivovara se, eto, obratila Martinovićima tek kad je nesretni Zdravko preminuo.

U posljednjih 25 dana, bez obzira na to što je iz dana u dan bilo sve jasnije tko je vjerojatni krivac za trovanje bivšeg radnika Pivovare i njegovog psa, u Upravi Pivovare nitko se nije udostojio ni pomisliti da se obrati obitelji koja je strepila za život svog člana.

Stoga, zapravo, i ne čudi da su se nakon vijesti o tragičnoj smrti njihovog bivšeg zaposlenika ponovno obratili tek priopćenjem. 

Nakon što je preminuo sinoć nešto prije ponoći, tijelo Zdravka Martinovića jutros je prebačeno na Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu gdje će biti napravljena obdukcija. 

U međuvremenu karlovačka policija najavljuje kako će nadopuniti kaznenu prijavu protiv okrivljenih u slučaju Karlovačke Pivovare. 

- Vezano na slučaj Martinović i smrt oštećenog PU karlovačka će prema državnom odvjetništvu proslijediti posebno izvješće kao nadopunu već postojeće kaznene prijave, rekla nam je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić.

Nakon što zaprime nalaze obdukcije Općinsko državno odvjetništvo najvjerojatnije će odgovorne iz Pivovare teretiti da su općeopasnom radnjom prouzročili smrt Zdravka Martinovića.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se