Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privezani zajedno

Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Na Bentbaši u Sarajevu pronađena su u noći s četvrtka na petak dva tijela, majke i djeteta. Navodno su se utopili u Miljacki.

Na Bentbaši su u noći s četvrtka na petak pronađena dva tijela, majke i četverogodišnjeg djeteta, priopćio je MUP Kantona Sarajevo.

"Noćas, nešto prije ponoći, PU Stari Grad zaprimio je prijavu da je u Miljacki, na područje Bentbaše, u koritu uočeno tijelo. Patrola koja je izišla na teren potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS.

U 1:30 izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i uz nju tijelo djeteta od četiri godine", navodi sarajevska policija.

Pročitajte i ovo Učenici se oprostili od ubijenog Farisa Pendeka Tragedija u Sarajevu Učenici se oprostili od ubijenog prijatelja Farisa, objavili njegove posljednje riječi koje slamaju srce

Na licu mjesta utvrđeno je da su oboje umrli, a prema zasad dostupnim informacijama, na tijelima nema vidljivih ozljeda.

U priopćenju MUP-a navodi se kako su tijela prebačena u mrtvačnicu groblja Bare, a istraga, pod vodstvom državnog odvjetnika, i dalje je u tijeku. Policija nastoji identificirati preminule.

Prema saznanju portala Klix.ba, dijete je bilo pričvršćeno za majku i utopili su se.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene