Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva pobjednica

Dovela je Eurosong u Hrvatsku, ovo su njezini savjeti za Marka: "Ima nešto što nas spaja"

Aktualno Galerija Emilija Kokić i Sanja Jurišić, reporterka Dnevnika Nove TV Emilija Kokić i Sanja Jurišić, reporterka Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Emilija Kokić Emilija Kokić Foto: Dnevnik Nove TV Emilija Kokić Emilija Kokić Foto: Dnevnik Nove TV +0 Emilija Kokić Galerija 1/4 >>
Eurosong je u Hrvatsku dovela Emilija Kokić s grupom Riva pobijedivši 1989. U četvrtak je predstavniku Hrvatske na Eurosongu Baby Lasagni poslala podršku i pokoji savjet.

Prije 35 godina zadarska grupa Riva pobijedila je na natjecanju Eurosong te donijela Euroviziju u Hrvatsku. Pobjednica Emilija Kokić poslala je pokoji koristan savjet ovogodišnjem hrvatskom predstavniku Baby Lasagni.

"Šalim se na svoj račun posljednjih dana, otkako je euforija narasla, zbog čega mi je drago, ali molim da me se još dva dana oslovljava kao jedinu pobjednicu", našalila se gošća novinarke Sanje Jurišić.

"Nadam se  da ćemo uskoro krunu podijeliti Baby Lasagna i ja", dodala je.

Upitana što to zadarsku Rivu spaja s Baby Lasagnom Emilija Kokić rekla je kako ih spaja anonimnost.

"Kako nitko nije znao za nas, tako nitko nije znao za njega do Dore. Mi, koji smo nepoznati, moramo se uvijek jako potruditi i paziti na svaki detalj, da  bude osmišljen, izvjeban i na svome mjestu. 

Odmah sam prepoznala njegov stage presence, način na koji donosi pjesmu, svaka mu čast, sve je vrhunski. i vjerojatno je to jer  se  trudi ostaviti što bolji dojam i što bolje predstaviti svoju zemlju", smatra Kokić.

Osim pjesme, doduše, treba imati i autentičnost i energiju.

"Gledala sam njegove intervjue. Zvuči kao najnormalniji dečko iz susjedstva, dok se ne popne na pozornicu, a pozornica traži to nešto autentično", dodala je pobjednica Eurosonga.

Pročitajte i ovo Baby Lasagna na druženju s fanovima Pogledajte nevjerojatne prizore! Gomila fanova s hrvatskim zastavama dočekala Baby Lasagnu, pjevali su pjesmu koja je ujedinila sve Hrvate!

Emilija Kokić ne boji se hrvatske konkurencije na ovogodišnjem Eurosongu.

"Bojim se žirija, koji je možda konzervativan i koji će možda imati svoje ideje što bi bilo dobro, a što ne. Toga me jedino malo strah. Sigurna sam, osim toga, da već možemo pripremati Eurosong u Hrvatskoj", rekla je Kokić.

Također smatra da Marko, Baby Lasagna, ne mora ništa više mijenjati u svome nastupu. Umjesto toga, poslala mu je podršku.

"Nadam se da će biti u dobroj energiji, da će nam maow backati i da je super", zaključila je Emilija Kokić.

Tako je o Baby Lasagni rekla Emilija Kokić, zasad jedina pobjednica Eurosnoga iz Hrvatske, a od sutra, nadamo se, ne jedina, nego prva. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene