Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirao na prozivke

Glasnogovornik Vlade: "Ono čime ljevica lažno zastrašuje javnost nije u interesu HDZ-a ni DP-a"

Marko Milić
Marko Milić Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Glasnogovornik Vlade Marko Milić komentirao je dogovor oko vlasti HDZ-a i Domovinskog pokreta.

Glasnogovornik Vlade Marko Milić komentirao je sumnje u dugotrajnost Vlade HDZ-a i Domovinskog pokreta te komentirao navode da će HDZ postati poput Domovinskog pokreta.

"Ono čime ljevica lažno zastrašuje javnost, da će se usvojiti dijelovi programa DP-a koji će promijeniti Hrvatsku, nisu istina niti su u interesu DP-a ili HDZ-a", ustvrdio je i rekao da je volja birača bila jasna.

"HDZ je dobio uvjerljivu potporu treći put zaredom, što je presedan i na europskoj političkoj sceni. I to je potvrda da su građani honorirali sve što je Vlada Andreja Plenkovića napravila. Uz to, poruka birača bila je uzeti u obzir volju birača koji su glasali za desnicu. Još u izbornoj noći sam govorio da jedina stranka koja može formirati stabilnu vladu jest HDZ", napomenuo je u razgovoru za N1.

Pročitajte i ovo Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 1 Objavljena užasna snimka Baka ubijenog dječaka slomila se na suđenju svom sinu: "Bio je histeričan, poludjela sam"

Milić ideološke stavove Domovinskog pokreta ne smatra preprekom, a vjeruje da je podjela resora i sastavljanje vlasti dobra stvar za Domovinski pokret.

"Predstavnici DP-a su izrazili interes za određenim resorima, nisu dobili sve što su željeli, ali ovakav model je dugoročno dobar za njih i za stabilno funkcioniranje Vlade. Dobili su izrazito važne resore za svakodnevni život hrvatskog čovjeka i gospodarstvo, gdje će moći dati doprinos za budućnost", zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene