Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prošlo pola godine

Bivši ministar Banožić prvi put od nesreće: "Proživljavam isto što i obitelj poginulog"

Mario Banožić
Mario Banožić Foto: Goran Mehkek/Cropix
Mario Banožić prije pola godine sudjelovao je u prometnoj nesreći u kojoj je život izgubio Goran Šarić. Optužnica protiv bivšeg ministra obrane podignuta je 25. travnja, a Banožić je sada prvi put javno komentirao nesreću.

U frontalnom sudaru koji se dogodio 1. studenog 2023. rano ujutro na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji kad je Davor Banožić, prema optužnici, pretjecao kolonu vozila iako je bila magla, smrtno je stradao Goran Šarić, a bivši ministar teško je ozlijeđen.

"Ja također proživljavam i ono što je ta obitelj proživjela u gubitku. Maknuo sam se sad već jedan duži period, ali isto tako držim da je puno toga izneseno, ono što je neistinito i to se treba ispraviti", kazao je Banožić za RTL.

Pročitajte i ovo Interventna okružila protuprosvjednike - 7 Zadržali prosvjednice Policija se oglasila o incidentu na prosvjedu protiv Hoda za život: "Pokušali su ući među sudionike okupljanja..."

Banožić je s mjesta ministra smijenjen istog dana kad se dogodila nesreća, a na poziciji ga je tada zamijeno Ivan Anušić. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene